Un model d'economia amb futur

AVEBC

L’Ajuntament de Betxí nou municipi EBC.

 

Versió en Castellà

 

Amb açò es mostra la seva adhesió i aprovació dels valors de l’EBC (Dignitat Humana, Cooperació i Solidaritat, Sostenibilitat Ecològica, Justícia Social, Participació democràtica i transparència) en el municipi de Betxí.

Aquesta bona notícia potenciarà futures accions de millora de bones pràctiques en el municipi, així com desenvolupar polítiques en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de 2030 (ODS), de Nacions Unides.

Prioritat que treballa conjuntament l’AVEBC, i la Fundació Novessendes de Betxí, seguint amb la línia de treball de la Generalitat Valenciana, i a la qual a poc a poc, més organitzacions i municipis es van adherint.

Des de l’Associació Valenciana Per al Foment de l’Economia del Bé Comú felicitem a l’Ajuntament de Betxí i a totes les persones que han participat en la consecució d’aquest il·lusionant repte.