Un model d'economia amb futur

AVEBC

Concentració i performance #ForaParadisosFiscals

Dimarts 3 de Abril, 18:30h a 20:00h, Concentració per #forapaeadisosfiscals en Carrer Colom,25, València. Convoca: Campanya per una Justifica Fical i Campanya No al TTIP/CETA/TISA

 

 La Coordinadora Valenciana de ONGD i Pobresa Zero com a membres de la campanya per una JUSTÍCIA FISCAL fan una crida a les organitzacions i persones a participar en la mobilització el dia 3 d’Abril amb motiu del Dia Global d’Acció contra els Paradisos Fiscals

Els països i territoris considerats Paradisos fiscals són sobretot un mecanisme dels mercats financers globalitzats, que ofereixen privilegis competitius com la baixa o nul-la tributació i l’ocultació de la titularitat real en les transaccions internacionals.

Estos Paradisos son refugis obscens dels mercats financers:
● No posseïxen cap base econòmica d’interés per al bé comú, tot just servixen als interessos espuri

s de les elits econòmiques, grans corporacions, multinacionals, delinqüents financers i criminalitat organitzada.
● Aprofundixen i contribuÏxen a la desigualtat, a crear desequilibris, a les crisis econòmiques i corroïxen la democràcia.

Animem a la societat en el seu conjunt a organitzar-se per a donar una resposta contundent i inflexible contra els Paradisos Fiscals, exigint a més als nostres governants que emprenguen accions per anar avançant en el camí de la seua necessària abolició.

La Perfomance correrà a càrrec de membres de l’Acadèmia d’Arts TotArt

Comptarem  amb Musica de tabalets i dolcaines

EVENTO DE FACEBOOK AQUÍ

DESCÀRREGA MANIFIEST EN VALENCIÀ ACÍ

DESCÀRREGA MANIFEST EN CASTELLÀ ACÍ

hashtag:

#ForaParadisosFiscals

#FueraParaísosFiscales

#EndTaxHeavens