Un model d'economia amb futur

AVEBC

DIA D’ACCIÓ GLOBAL PER L’ABOLICIÓ DELS PARADISOS FISCALS

El dilluns 3 d’abril farà just un any de la publicació dels Papers de Panamà, un fet històric que marca un abans i un després en la denúncia de l’elusió i el frau fiscal en l’àmbit internacional. El 3 d’abril ha estat declarat el DIA D’ACCIÓ GLOBAL PER L’ABOLICIÓ DELS PARADISOS FISCALS una campanya a nivell global per tornar a demanar polítiques concretes que acaben amb els problemes que es deriven de l’existència d’aquests territoris financers opacs.

Els paradisos fiscals constitueixen una burla a la legalitat internacional i no posseeixen cap base econòmica d’interès per al bé comú, només serveixen als interessos espuris de les elits econòmiques, delinqüents financers i criminalitat organitzada. Són autèntiques xacres econòmiques que aprofundeixen la desigualtat, contribueixen a crear desequilibris, crisis econòmiques i corroeixen la democràcia. Per tant, han de ser eradicats per la comunitat internacional.

Des de la Plataforma, juntament amb altres organitzacions i entitats, volem conscienciar sobre aquesta problemàtica i sortir als carrers amb missatges de rebuig i denúncia respecte a aquesta xacra. Les nostres accions principals seran les següents:

Dilluns 3 d’abril

Presentació per la Campanya per una Justícia Fiscal – 12:00h a les Cortes Valencianes

Concentració a les 19:00h al carrer de Colom, 25.

Manifestació a les 20:00h a la Plaça dels Pinazos.

Evento en Facebook

Dimecres 5 d’abril

a les 19:00h en el Centro Cultural La Nau hi haurá un Cine Fórum: Mami, ¡ya sé dónde está el dinero!

Evento en Facebook

#ForaParadisosFiscals

DECARREGAR MANIFEST EN VALENCIÀ / DESCARGAR MANIFIESTO en CASTELLANO

CAMPANYA PER LA JUSTÍCIA FISCAL

Facebook: https://www.facebook.com/JusticiaFiscalCV/

Twitter: @JusticiaFis

Contacte: JusticiaFiscalCV@gmail.com 

Els seus paradisos fiscals, els nostres inferns socials!
Els paradisos fiscals vulneren els nostres drets i soscaven la democràcia
#fora paradisos fiscals

AVFEBC, ATTAC PV, CCOO, CVONGD, EAPNCV, Frente Cívico, Gestha, Intersindical Valenciana, Pobresa Zero, Red Enclau, UGT-PV y Oxfam Intermón