Un model d'economia amb futur

AVEBC

30 de novembre 2016, Jornada nous models de gestió empresarial – L’Economia del Bé Comú

El proper 30 de novembre, organitzada per GESMED, a L’Aula Magna del Centre Cultural La Nau, Universitajornada-gesmedt de València Carrer de la Universitat 2, tindrà lloc una jornada a on es parlarà de nous models de gestió empresarial des de L’Economia del Bé Comú, l’objetiu de la jornada és difondre els principis que regeixen el model EBC, analitzar el seu estat i presentar experiències i casos pràctics d’organitzacions empresarials que han apostat per aquest nou model.

A la jornada participaràn D.Rafael Climent i D.Francisco Álvarez com a representants polítics i D.Alberto Llucian representant a l’Associació Federal, D.Alfonso Ribarrocha i D.Manolo Piquer (Cartonajes La Plana) com empresaris EBC i D.Miguel Ribera com a consultor EBC.

Esteu tots convidats!

Folleto de la jornada