Un model d'economia amb futur

AVEBC

Jornadas: Què poden fer les finances ètiques i solidàries per la teua empresa?

El próximo 12 de mayo a las 16 h. en Valencialab (CCarrer del Músic Peydró, 36) realizamos la jornada «¿Qué pueden hacer las finanzas éticas por tu empresa?” donde conoceremos las principales propuestas de finanzas éticas y ejemplos de empresas de la Economía Social que apuestan por este tipo de banca, como las cooperativas, las empresas de inserción, etc.

El acto contará con la presencia del Director General de Economía, Emprendimiento y Cooperativismo, Sr. D. Francisco Álvarez, y al finalizar el mismo se ofrecerá un vino de honor que permitirá el networking entre los asistentes.

El proper 12 de maig a les 16 h. en Valencialab (Carrer del Músic Peydró, 36) vam realitzar la jornada «Què poden fer les finances ètiques per la teua empresa?» on coneixerem les principals propostes de finances ètiques i exemples d’empreses de l’Economia Social que aposten per aquest tipus de banca, com les cooperatives, les empreses d’inserció, etc.

L’acte comptarà amb la presència del director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Sr. Francisco Álvarez, i al finalitzar el mateix s’oferirà un vi d’honor que permetrà el networking entre els assistents.

Nota de prensa de las Jornadas

redenclau_xarxessocials02

redenclau_xarxessocials