Un model d'economia amb futur

AVEBC

III SETMANA ECONOMIA LOCAL DE CATARROJA

 

 

 

Del 16 al 18 d’octubre, al Teatre Auditori de Catarroja L’Ajuntament de Catarroja, amb la col·laboració de les associacions comercials i empresarials de la localitat (ACYPE i AECA), ha organitzat la III Setmana de l’Economia Local, que tindrà lloc al Teatre Auditori de Catarroja, els dies 16, 17 i 18 d’octubre de 2018.

Aquesta tercera edició la volem dedicar a l’Economia del Be comú iniciant la setmana amb ponents com Francisco Alvárez Francisco Alvárez. ( Director General de Economia, Emprendimiento i Cooperativisme),Maria Amigó Pérez. (Presidenta Associació Valenciana pel Foment de l’Economia del Bé Comú) i Remedios Pérez Ibáñez (Secretaria General de l’Ajuntament) entre entre altres, creant un espai on els agents econòmics de la localitat i la comarca es puguen reunir i tractar els assumptes del seu interès, les oportunitats i amenaces del moment i sobretot, que es coneguen tots els empresaris i empresàries de la zona i enfortir així l’economia local.

Adjuntem el programa, on es poden trobar trobar diferents activitats: taules redones i conferències de diferents temàtiques, bones pràctiques amb experiències d’empreses, un matí dedicat al networking que esperem que siga profitosa per a les empreses de la zona .

A més el dimecres 17 tindrem el matí dedicat al fòrum d’ocupació, un espai on volem que coincidisquen les empreses amb les persones que cerquen ocupació, amb multitud d’entrevistes reals d’ocupació i diferents tallers pràctics per a la recerca d’ocupació.Presenta la teua candidatura abans de l’ 13/10 en les seguents ofertes de treball: www.CatarrojaOcupacio.es . (les ofertes laborals s’actualitzen diariament, no deixes de consultar)

A la vesprada tindrem ocasió de reflexionar sobre la perspectiva de gènere en les empreses amb ponents d’especial rellevància en aquest àmbit com a Mª Luisa Moltó Carbonell. Catedràtica de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i directora de la Càtedra d’Economia Feminista, ’Alexandra Cortés Klopf, Managing Director de Ferros Sa Pobla, S. A., i Dolores Vidal Conesa, representant d’ALIA, associació per la igualtat d’oportunitats entre dónes i homens i un taller de emprendedurisme.

El dijous 18 es farà el lliurament dels premis la II edició dels premis Emprèn i comptarem amb la presència de la conferenciant i coach Maty Tchey.

Esperem que la iniciativa li resulte interessant i poder comptar amb la seua presència.

Consulta la PROGRAMACIÓ COMPLETA

Inscripciones

Programació

Qualsevol dubte o aclaracíón pot contactar amb la AFIC en el Servei de Desenvolupament Local i Participació ciutadana adl@catarroja.es 667 421 503